Blog

/Consellos expertos/
­

Consellos expertos

Novembro 2015

Intolerancias alimentarias

Por |27 Novembro, 2015|

A intolerancia alimentaria é unha reacción menor que a alerxia, que non se produce de xeito inmediato, nin afecta ao sistema inmunolóxico e que incapacita a consumir certos alimentos ou ingredientes deles, xa que chega a producir efectos adversos sobre a saúde.

Outras alerxias alimentarias infantís

Por |27 Novembro, 2015|

Existen outras alerxias alimentarias que aínda que son menos habituais que a alerxia ao ovo, ao pescado ou ás proteínas do leite de vaca, tamén é importante telas en conta.

Alerxias alimentarias máis frecuentes

Por |27 Novembro, 2015|

En España os alimentos que máis a miúdo producen alerxias en nenos son os ovos, o pescado e as proteínas do leite de vaca. Estes son a causa común de case o 90% das alerxias infantís en menores de tres anos.

ALERXIAS E INTOLERANCIAS ALIMENTARIAS: CONCEPTOS XERAIS

Por |27 Novembro, 2015|

A alerxia alimentaria é unha reacción adversa a un alimento, mediada polo sistema inmunolóxico.

IMPLANTAR HÁBITOS ALIMENTARIOS SAUDABLES NOS NENOS

Por |27 Novembro, 2015|

Na actualidade temos moita máis información dos beneficios que achega unha nutrición correcta, sabemos que nos inflúe non só no presente senón que nos axuda a previr enfermidades futuras como a diabetes tipo II

Consulta aos nosos pediatras

Para realizar unha consulta debes acceder á túa conta BebéGadis. Se non estás rexistrado podes facelo aquí.

Acceder